BAYONET 14.0 x24.5 (SF)

BAYONET 14.0 x24.5 (SF)
BAYONET 14.0 x24.5 (SF)
BAYONET 14.0 x24.5 (SF)
BAYONET 14.0 x24.5 (SF)
BAYONET 14.0 x24.5 (SF)
BAYONET 14.0 x24.5 (SF)

A Bayonet széria tagjai nem váltják ki a Bulletet, egy evolúciós folyamat ereményei mely megtartja a Bullet összes jó tulajdonságát azonban kihegyezve a megsiklásra és a max. sebességre. A SUP versenyzők s a komoly túra-rekreációs evezősök kedvelik, gyakorlatilag az ő iránymutatásukkal és tesztelésükkel lettek kifejlesztve.

A Bayonetről elmondhatjuk, hogy a világ leggyorsabb hátszeles deszkája. A Bayonet megcsúszik bőven 30km-es szél erősség alatt is, sokáig siklásban marad, jó megy át a keresztbe jövő hullámokon, és jól irányítható.

Az szögletes oldalalak a keskenysége ellenére jó stabilitást, iránytartást adnak, viszont a Bulletnél kevésbé tolerálja a rider hibáit. A hátsó részének mély profilja garantálja a gyorsaságot, kis sebességnél azonban jől hátra kell lépni a fordulásokhoz.

Bayonet 14’0”  Single Carbon Composite Construction + Innegra™ (SCC+).

 

A full PVC karbon szendvics konstrukció a SIC legjobb "high end" technológiája. Az EPS magot teljesen360° teljesen körbe veszi a legkönnyebb, legmerevebb érzést biztosítva a ridernek. A z eps mag karbon és üvegszövet veszi körbe, mely világszínvonalú könnyű és merev konstrukció. Mindezt a legjobb shappel kombinálva aSUP piacon elérhető legjobb deszka született meg.

Ezek a deszkák sablonban lamináltak, hogy a legjobb minőségben készüljenek ahogyan Mark Raaphorst a mestershaper megálmodta őket.

 

Garancia: 2év

 

Méret Hossz Szélesség Súly Térfogat
14.0 460cm 62,7cm 10,4 278L

Görgess lejjebb a videóra!

1 004 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Spirulina Bt a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
Adatok
Részletek

Adatok
Cikkszám
103326
Webáruház készítés