BOLT 90 CTL (C65/Glass)

-20%
BOLT 90 CTL (C65/Glass)
BOLT 90 CTL (C65/Glass)
BOLT 90 CTL (C65/Glass)
BOLT 90 CTL (C65/Glass)

Amig a készlet tart!

Nyél: 65% karbon, 35% üvegszál, 40mm merevségű, oválisan elkeskenyedő, sztenderd 220 cm-es méretre vágható nyél.
Markolat: EVA borítású ergo-dinamikus markolat
Toll: 100%-os Biax karbon pre-preg toll (kevlár megerősítésű véggel), 12 fokos előreállási szög szolgálja az optimális erőkifejtést. Bevonata révén minimálisra csökken a turbulencia, gördülékennyé téve ezzel az evezőcsapások során a vízfogást és szabadítást. A lekerekített él és konkáv forma a gyors vízfogást szolgálja. A toll kétféle méretben, 516 cm2 és 580 cm2 -es felülettel kapható.

A merítés:   A toll alakja lehetővé teszi, hogy a vizet érés fröccsmentes legyen, ne keletkezzen csavaró erő. Ez teszi lehetővé, hogy határozott húzásba tudjunk kezdeni.

A húzás: Az evező meghúzásával a nyél átadja erőnket a víznek. A megszokottnál keskenyebb és hosszabb toll kevesebb levegőt visz be a vízbe, kisebb a kavitáció, jobban érvényesül a húzóerő. 

Az evező kiemelése: Majdnem olyan fontos, mint a merítés. A cél, hogy minél kevesebb energiát veszítsünk, tartsuk a ritmust. Ezért az evezőnek van egy kis íve és finom, profilja, hogy megfelelő technikával víz nélkül emeljük ki.

Annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a céljainak leginkább megfelelő, kedvező ár-érték arányú eszközt, evezőink három különböző konstrukcióban és flexibilitással készülnek. Az optimális tartósság / súly arány érdekében 24K, 12K pre-preg karbon, illetve karbon-üvegszálas technológiát alkalmazunk.

Emellett népszerű FLOW és ifjúsági evezőink sokoldalú felhasználhatóságuk, állíthatóságuk révén magasra tették a lécet: bármely családtag számára tökéletesen használhatók. A 2 ill. 3 részes FLOW evezők Lever Lock™ 16 inches (40 cm-es) állíthatóságuk révén könnyen szállíthatók és a család bármely tagja részére méretre igazíthatók. Ifjúsági evezőinkkel a gyermekek is könnyedén megbarátkozhatnak a sporttal.

Görgess le a videóra!

 

104 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

83 000 Ft
Kezdete: 2024.06.11   Vége: 2024.06.21
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Adatok
Cikkszám
101900
Webáruház készítés
borgun_hu