MALIKO 80 CTL (C100/C12K)

-36%
MALIKO 80 CTL (C100/C12K)

"Elite Race" SUP evező, versenyzőknek, igényes evezősöknek.

 

Nyél: 100% Pre-preg karbon, 35mm merevségű, oválisan elkeskenyedő, sztenderd 220 cm-es, méretre vágható nyél.

Markolat: karbonszálas, fröccsöntéssel formázott EVA borítású ergo-dinamikus markolat

Toll: 12K 100%-os pre-preg toll (ABS megerősített véggel), Könnyű PVC belsővel rendelkező szendvics, 12 fokos előreállási szög szolgálja az optimális erőkifejtést. Bevonata révén minimálisra csökken a turbulencia, gördülékennyé téve ezzel az evezőcsapások során a vízfogást és szabadítást. A lekerekített él és konkáv forma a gyors vízfogást szolgálja. A toll kétféle méretben, 516 cm2 és 580 cm2 -es felülettel kapható

 

A SIC evezők tollának alakja a hatékony evezőcsapás 3 fázisára épül:

A merítés: A toll alakja lehetővé teszi, hogy a vizet érés fröccsmentes legyen, ne keletkezzen csavarás. Ez teszi lehetővé, hogy határozott húzásba tudjunk kezdeni.
A húzás: Az evező meghúzásával a nyél átadja erőnket a víznek. A megszokottnál keskenyebb és hosszabb toll kevesebb levegőt visz be a vízbe, kisebb a kavitáció, jobban érvényesül a húzóerő.
Az evező kiemelése: Majdnem olyan fontos, mint a merítés. A cél, hogy minél kevesebb energiát veszítsünk, tartsuk a ritmust. Ezért az evezőnek van egy kis íve és finom profilja, hogy megfelelő technikával víz nélkül emeljük ki.

Annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a céljainak leginkább megfelelő, kedvező ár-érték arányú eszközt, az evezők három különböző konstrukcióban és flexibilitással készülnek. Az optimális tartósság / súly arány érdekében 24K, 12K pre-preg karbon, illetve karbon-üvegszálas technológiát alkalmaznak.

Emellett népszerű FLOW és ifjúsági evezőink sokoldalú felhasználhatóságuk, állíthatóságuk révén magasra tették a lécet: bármely családtag számára tökéletesen használhatók. A 2 ill. 3 részes FLOW evezők Lever Lock™ 16 inches (40 cm-es) állíthatóságuk révén könnyen szállíthatók és a család bármely tagja részére méretre igazíthatók. Ifjúsági evezőinkkel a gyermekek is könnyedén megbarátkozhatnak a sporttal.

Görgess le a videóra!

149 000 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

95 000 Ft
Kezdete: 2024.07.10   Vége: 2024.07.17
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Adatok
Cikkszám
101895
Webáruház készítés