SIC TAO 90 evező 3 PC

-26%
SIC TAO 90 evező 3 PC
SIC TAO 90 evező 3 PC
SIC TAO 90 evező 3 PC
SIC TAO 90 evező 3 PC
SIC TAO 90 evező 3 PC
SIC TAO 90 evező 3 PC

Kitűnő evező haladó tudásszinthez, túrázáshoz, rekreációs evezéshez.

A nyele szétszedhető a toll felett, kotyogásmentes toldással, így 3 részben lehet szállítani.

Nyél: 90% üvegszál, 10% karbon, 40cm-es Lever Lock™ csattal (a SIC 3 részes utazótáskára szabott méret), 178 - 220cm közt állítható.

Markolat: ABS T-markolat Lever Lock ™ rögzítővel, fokbeosztással/jelöléssel ellátva a rögzítéshez

Toll: A CRFT toll a maximális tartósságot biztosítja. Mérete: 580cm2 (egy méretben kapható)

A merítés:   A toll alakja lehetővé teszi, hogy a vizet érés fröccsmentes legyen, ne keletkezzen csavarás, így határozott húzásba tudjunk kezdeni.

A húzás: Az evező meghúzásával a nyél átadja erőnket a víznek. A megszokottnál keskenyebb és hosszabb toll kevesebb levegőt visz be a vízbe, kisebb a kavitáció, jobban érvényesül a húzóerő. 

Az evező kiemelése: Majdnem olyan fontos, mint a merítés. A cél, hogy minél kevesebb energiát veszítsünk, tartsuk a ritmust. Az evező íve és finom profilja elősegíti, hogy megfelelő technikával víz nélkül emeljük ki.


Annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a céljainak leginkább megfelelő, kedvező ár-érték arányú eszközt, evezőink három különböző konstrukcióban és flexibilitással készülnek. Az optimális tartósság / súly arány érdekében 24K, 12K pre-preg karbon, illetve karbon-üvegszálas technológiát alkalmazunk.
Emellett népszerű FLOW és ifjúsági evezőink sokoldalú felhasználhatóságuk, állíthatóságuk révén magasra tették a lécet: bármely családtag számára tökéletesen használhatók. A 2 ill. 3 részes FLOW evezők Lever Lock™ 16 inches (40 cm-es) állíthatóságuk révén könnyen szállíthatók és a család bármely tagja részére méretre igazíthatók. Ifjúsági evezőinkkel a gyermekek is könnyedén megbarátkozhatnak a sporttal.

Súlya: 790gr

Görgess le a videóra!

252 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

186
Begin: 10/07/2024   End: 17/07/2024
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
Details

Info
Article No.
102368
WebShop System