BULLET 12.6 x 28.50  (DF)

BULLET 12.6 x 28.50  (DF)

Ha egy igazán all-round deszkát keresel, a Bullet sorozat tagjainak közeped méretű változata a hölgyek, és átlagos súlyú riderek ideális társa! Sokoldalú felhasználhatósága révén a Bullet 12’6 –val ez egy igazán egyedülálló darabot mondhatsz magadénak. A Bullet letette a névjegyét a 12'6-os deszkák között  igazi mindentjáró sporteszköz. Sokoldalúan kihasználható: tengeren főként kisebb hullámokon hullám SUP-ozásra, nyíltvízi rekreációs célú evezésre, tavakon fitness célokra egyaránt ez a legalkalmasabb darab.
Könnyű súlya és EZ-Grab fogantyúja nagyban megkönnyíti a szállítást, autóban történő ki-bepakolást.

 

Garancia: 2év

 

Méret Hossz Szélesség Súly Térfogat
12'6 415cm 73cm 13.7 kg 237L

 

A Bullet aljának hátsó része lapos (sikló test), ami nagyon stabil és fonoman siklik a vízen. A test hosszmetszeti vonalvezetése (rocker line) a legtöbb vízviszon között jól használható, lehet az hullámverés, vagy az elnyúló nagy hullámok között is, de tökélesen irányítható siklásban is. A deszka térfogat elosztása növeli a stabilitást. Felületének formája csökkenti a láb görcsölésének valószínűségét, segíti a gyors vízelvezetést.

Két minőségben készül  karbon  vagy karbon üveg szendvics az anyaga, a test formája minden esetben ugyan az. A rider testsúlyának és vérmérsékletének megfelelően választható 11'0, 12'6, 14'0, 17'0 méretekben. A méreteken belül külonböző kivitelek léteznek, melyek anyagminőségben, illetve kormánnyal szerelt, illetve nem szereltségben különböznek egymástól.

 

1 760
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
Details

Info
Article No.
103318
WebShop System