BULLET 14.0 x 27.5 W/FAST (UNL)

BULLET 14.0 x 27.5 W/FAST (UNL)

Ha egy igazán all-round deszkát keresel, a Bullet sorozat tagjainak közeped méretű változata a hölgyek, és átlagos súlyú riderek ideális társa! Sokoldalú felhasználhatósága révén a Bullet 14'0’6 –val ez egy igazán egyedülálló darabot mondhatsz magadénak. A Sokoldalúan kihasználható: tengeren főként kisebb hullámokon hullám SUP-ozásra, nyíltvízi rekreációs célú evezésre, tengeren hátszélben siklásra a hullámok hátán a legalkalmasabb darab.
Könnyű súlya és EZ-Grab fogantyúja nagyban megkönnyíti a szállítást, autóról történő le-felpakolást.

 

Méret Hossz Szélesség Súly Térfogat
14 462cm 69,7cm 13.1 kg 269L

 

A Bullet aljának hátsó része lapos (sikló test), ami nagyon stabil és finoman siklik a vízen. A test hosszmetszeti vonalvezetése (rocker line) a legtöbb vízviszon között jól használható, lehet az hullámverés, vagy az elnyúló nagy hullámok között is, de tökélesen irányítható siklásban is. A deszka térfogat elosztása növeli a stabilitást. Felületének formája csökkenti a láb görcsölésének valószínűségét, segíti a gyors vízelvezetést.

A Bullet 14.0 V2 egy igazi race deszka. A SIC F.A.S.T. Steering kormányrendszerrel van felszerelve, így a hosszú deszkát könnyebb irányban tartani, szél ellen kormányozni vagy egyszerűen csak megfordulni vele.

Garancia: 2év

3 311
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
Details

T

Info
Article No.
103325
WebShop System