TAO FIT 10'0 (AT) ART

TAO FIT 10'0 (AT) ART
TAO FIT 10'0 (AT) ART
TAO FIT 10'0 (AT) ART
TAO FIT 10'0 (AT) ART
TAO FIT 10'0 (AT) ART
TAO FIT 10'0 (AT) ART

A TAO Surf és a TAO ART sorozat a hagyományos surf dizájnt követik. A kerek orr és far segítik a hullámokon történő lecsúszást és a könnyed fordulásokat. A széles deszka stabil, ami nagyon jól jön a parti törőhullámzásban, és egyszerűsíti a megfelelő hullám megkeresését a start vonalon. A deszka kiválóan alkalmas síkvízi kirándulásokra is.

 

A TAO SUP-okat haszálhatjuk egy vagy három szkeggel aszerint, hogy síkvízen vagy hullámokban szeretnénk evezni velük. Térfogatuk és szélességük az egész család számára használhatóvá teszik a deszkát. A gyártási technológia lehetővé teszi, hogy egy könnyű és egyben tartós deszkát vásárolhassunk kedvező áron.

A Tao FIT SUP két méretben készül. A lapos, csaknem teljes felületén puha EVA paddal ellátott deszkát kezdőknek, családoknak szánta a gyártó. A széles, stabil deszka az evezésen kívül alkalmas fitness célokra, jógázni is. Egyenes vonalvezetésének köszönhetően teljes felületen felfekszik a vízre. Első harmadában egy hosszanti él található, mely megvezeti a deszkát, segíti az iránytartást.

A termoformázott üveg-szendvics borírással ellátott, polisztirol maggal készült deszka hosszú élettartamra lett tervezve. Azon kevés termékek közé tartozik a vízisport területén, amit még Európában gyártanak.

Garancia: 2év

Méret Hossz Szélesség Súly Térfogat
10'0 305cm 84cm 13 195L
11.0 335cm 86cm 16 Kg 260L

 

1 104
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Info
Info
Article No.
103731
WebShop System