TAO FIT (AT) ART

TAO FIT  (AT) ART
TAO FIT  (AT) ART
TAO FIT  (AT) ART
TAO FIT  (AT) ART
TAO FIT  (AT) ART
TAO FIT  (AT) ART

A TAO Surf és a TAO ART sorozat a hagyományos surf dizájnt követik. A kerek orr és far segítil a hullámokon való lecsószást és a könnyed fordulásokat. A széles deszka stabil, ami nagyon jól jön a parti törő hullámzásban, és egy szerúsíti a a megfelelő hullám megkeresését a starti vonalon. A deszka kiválóan alkal mas sík vízi kirándulásokra is.

 

A TAO SUP-okat haszálhatjuk egy vagy 3 szkeggel, aszerint, hogy sík vízen vagy hullámokban szeretnénk evezni velük. A térfogatuk és szélességük az egész család számára  használhatóvá teszik a deszkát. A gyártás technológia lehetővé teszi, hogy egy könnyű és egyben tartós deszkát vásárolhassunk kedvező áron.

A Tao FIT SUP két méretben készül. A lapos, csaknem teljes felületén puha EVA paddal ellátott deszkát kezdőknek, családoknak szánta a gyártó. A széles, stabil deszka az evezésen kívül alkalmas fitness célokra, jógázni is. Egyenes vnalvezetésének köszönhetően teljes felületen felfekszik a vízre. A deszka elsó harmadában a egy hosszanti él található mely megvezeti a deszkát, segíti az iránytartást.

A termoformázott üveg szendvics botírással ellátott polisztirol maggal készült deszka hosszú élettartamra lett tervezve. Azon kevés termékek közé tartozik a vízisport területén amit még Európában gyártanak.

Garancia: 2év

Méret Hossz Szélesség Súly Térfogat
10'0 305cm 84cm 13 195L
11.0 335cm 86cm 16 Kg 260L

 

972
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Info
Info
Article No.
103731
WebShop System