SIC RAPTOR WING V3 7m2

-14%
SIC RAPTOR WING V3 7m2
SIC RAPTOR WING V3 7m2
SIC RAPTOR WING V3 7m2
SIC RAPTOR WING V3 7m2
SIC RAPTOR WING V3 7m2
SIC RAPTOR WING V3 7m2
SIC RAPTOR WING V3 7m2
SIC RAPTOR WING V3 7m2
SIC RAPTOR WING V3 7m2
SIC RAPTOR WING V3 7m2
SIC RAPTOR WING V3 7m2
SIC RAPTOR WING V3 7m2

Kapható: • 3.0m2, 4.0m2, 5.0m2, 6.0m2, 7.0m2-es méretekben

A SIC Raptor winget tervezésesorán Maui-n és Europában tesztelték.Ezt a termék a az elismert Core kiteokat gyártó, testvér céggel együttesen lett tervezve, kivitelezve. A belépő él kifejezetten kemény és nyúlás mentes, ExoTex® Dacron, speciális védő impregnálással, ami magasabb nyomást, nagyobb merevséget eredményez. A nyúlás mentes Dacron stabilan repül és megelőz i a dudorok képződését az első élen. Amire számíthatunk azok a gyors kanyarok, nagy emelő hatás, és kitűnő haladás krajcolás közben. Iparágvezető, CORETEX® TRIPLE RIPSTOP ernyő anyagainkat a CORE Kiteboarding fejlesztette ki, és csak a SIC Raptor wingeken érhető el.Ezt a nagy teljesítményű szövetet egyedülálló bevonat védi és erősíti. A CORETEX® etalon a szakítószilárdság, a szakítószilárdság,
UV-védelem, nyúlás és általános tartósság terén. Érezhető az a dinamizmus amelyet csak a CORETEX® építésű szárny nyújt.
A wing alacsony oldalaránya óriási erőt biztosít, és a rövidebb szárnyfesztávnak köszönhetően csökkenti annak az esélyét, hogy a szárny hegye a vízben erjen induláskor, ha a deszka vizet ér. A Raptor wing mindig a leghatékonyabb aerodinamikai profilt tartja fenn a gyorsuláskor és siklás közben. A fogantyú hurkok segítenek megőrizni az irányítást és a kényelmet. A RUSH-AIR szeleprendszer lehetővé teszi, hogy kis erőfeszítéssel gyorsan felfújja a szárnyat a kívánt nyomásra, valamint lehetővé teszi a szárny leeresztését nyomásállítás esetén, vagy ha a szárnyat össze akarja csomagolni.
FŐBB JELLEMZŐK
• In-flow panel kialakítás
• ExoTex® Dacron csúcsminőségű első tube
• CORETEX® TRIPLE RIPSTOP wing
• kényelmes fogantyúk
• Merevítő tube-ok a sima légáramlás érdekében
• Ablak nélküli kivitel max. teljesítmény
• 2x RUSH-AIR felfújó/leeresztő szelep
• Csukló leash
• hátizsák
• Javítókészlet

LEVEGŐSZELEPEK
A nagy átmérőjű felfúvó szelepek maximális légáramlást tesznek lehetővé nagyon kis ellenállás mellett. Kombinációban
a kiváló minőségű, kettős működésű szivattyúval a szárny felfújása percek alatt megy. A pumpa
a tömlő közvetlenül a szelephez csatlakozik. Kis visszacsapó szelep akadályozza meg a levegő kiáramlását a tömlő lecsatlakozásakor. Leeresztéskor egyszerűen az egész szelepet kell kicsavarni és a szárnyak egy pillanat alatt leeresztenek.
Két szelepnek megvannak a maga előnyei: Az első tube-ot és a vezérlő tube-ot két független szelepen keresztül lehet felfújni.
Ez lehetővé teszi a felfújási nyomás változtatását az egyes tube-okban a szárny finomhangolásához. Enyhébb szélben egy kicsit kisebb nyomás az első tube-ban (6-7 psi) segíthet a szárnypumpálásban, -hatékonyság. Ha a nyomás 8 psi, akkor jobb lesz a wing irányíthatósága nagy szélben és a szárny stabilitása. Az irányításhoz a vezér tube-ot mindig 8 psi-re kell fújni, hogy a wing megfelelően feszes legyen
MÉRETEK: • 3.0m2, 4.0m2, 5.0m2, 6.0m2, 7.0m2

834 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

716
Begin: 10/07/2024   End: 17/07/2024
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Info
Info
Article No.
108952
WebShop System