Kategóriák

Fizetési megoldás

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

A gárdonyi kajak és szörf kölcsönző


Velencefürdő Tóparty Strand: 06-70-322-8350

 

Kiváló időtöltés a Velencei-tó nádasait bebarangolva kikapcsolódni!

A tó változatos élővilága teszi feledhetetlenné a kirándulásokat. A tavon 2db geocatching láda is el van helyezve! Többen megkeresték már őket! Egy nap alatt körbe lehet járni a tavat, megnézni a dinnyési fertőt, ebédelni Pákozdon, fagyizni Velencén, vacsorázni a lemenő nap fényében Gárdonyban vagy Velencefürdőn!

A BIC SPORT kajakjai és SUP deszkái májustól szeptember végéig várják az evezni vágyókat! A BIC kajakok úgy vannak megépítve, hogy szinte lehetetlen felborulni velük, mégis fürgék, barangolva is el lehet érni 4-6km/órás átlagsebességet!

A sit-on-top kajakok a kajakozásban teljesen járatlanokat vezetik be a vízi világba. Biztonságosak, szélesek, trimarán testüknek köszönhetően egyenesen futnak és nagyon-nagyon stabilak. Tavasztól hétvégénként, július 1-től pedig teljes nagyüzemben nyitva vagyunk. Ha 2-3 fő jönne egyszerre akkor előre megbeszélt időpontot is tudunk rögzíteni kívánság szerint! (Pl. hajnali evezés a felkelő nap fényénél, vagy fürdőzés a lemenő nap sugaraiban.)

 

 

Tel: +36-70-322-8350

Cím: Gárdony Ibolya utca. A velencefürdői vasút állomásnál az első utca jobbra, ha parti úton autózunk a Velence Spa Holtel felől jövet.

GPS koordináták: 47.217626 és 18.642752

 

Áraink:(Az árak tartalmazzák a kajak, SUP és az evező bérleti díját. (Bruttó árak!)


Eszközeink:

BIC Bilbao 6 db: Stabil jó iránytartó kajak, tökéletesen alkalmas hosszabb túrákra a tavon. Bárkinek ajánljuk, 78cm széles 3m hosszú 120kg-testtömegig!

1200Ft/óra

BIC Scapa 2 db: Gyors és stabil kajak, tökéletes partner egy tó körhoz. 2-3 alkalom bilbao használat után már bárki megül benne.

1500Ft/óra

BIC Tobago 4db : 2 felnőtt és 2-3 gyermek kajakozhat vele. Jó iránytartó, közepesen gyors kajak.

2000Ft/óra

SUP 7db:  merev testű BIC SUP-ok kívánság szerint felfújható SUP-okkal bővíthető számuk!

2000Ft/óra

Vízibicikli 7db:

Újszerű Ferrari formájú vízibiciklik mindenkimörömére. Minegyik csúzdával felszerelt a legkisebbek, néha a nagyobbak számára.

3200Ft/óra

Úszó sziget 2 db:

A 4.5cm vastag speciális szivacs szigeten egy csapat gyermek és élvezheti a jó időt, a vízet, a játék hevében rájuk fér a szülői felügyelet.

2000Ft/óra

Vízen a csapat (BIC Tobagók)

kajak,szörf, SUP és vízibicikli kölcsönző Gárdony

kajak,szörf, SUP és vízibicikli kölcsönző Gárdony

BIC SUP

BIC kajak,szörf, SUP és vízibicikli kölcsönző Gárdony

BIC BILBAO

BIC kajak,szörf, SUP és vízibicikli kölcsönző Gárdony