Kategóriák

Fizetési megoldás

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Szelect szkegek

Select fins

Feszegesd határaid, légy mindig néhány hosszal gyorsabb.

 

Ez a mottója a Select minden egyes fejlesztésének, melynek három fő célja van: minél jobb teljesítmény, a minőség, a siklás élménye. Tegyél deszkádba SELECT szkeget, észre fogod venni a különbséget.

 

A legnagyobb és a talán legnevesebb gyártó minden kategóriában gyárt szkeget. A kezdőtől a profiig, a wavetól a formuláig.

Fejlesztés, fejlődés:

 A fejlesztő csapatot a hidraulikában és a gépészetben nagy tudással és tapasztalattal rendelkező mérnökei képezik. A Select a fellelhető legjobb anyagokkal és a legfejlettebb gyártástechnológiával dolgozik. Évente sok-sok prototípus kerül ki a laborból, melyeket a gyári teszt csapat tesz próbára. Kitűnő kapcsolatban áll a windsurf gyártókkal ez álltal pontosabban fel tudja mérni a szükségleteket. Ez a kapcsolat teszi lehetővé a gyors fejlődést és a szörfösök nagy örömére.

A technológia:

 

A Select minden évben sokat fejleszti gyártását.

A különbséget az teszi, hogy a Select preg-preg technológiával fém formában gyártja a szkegeket. Ez egy drága technológia, a Select az egyetlen gyártó aki ezt tudja. 2013-óta preg-preg technológiával készült lemezekből CNC  gépekkel készíti a szkegeket. Az új programok nagy méretű marókkal  nagy pontossággal készítik a szkegeket.
Más gyártók a szkegeket 10-12mm vastag epoxi vagy nyers poliészter formában készítik. A végső megmunkálás mindig kézzel készül melyben benne van a bizonytalanság és a pontatlanság. Az így elkészült szkegek közül nincs kettő ami minden paraméterében megegyezne. A Select ezzel szemben rozsdamentes acél formákban készíti a szkegeit és nagyon preciz gépi megmunkálás teszi lehetővé, hogy minden szkeg pontosan ugyanúgy viselkedjen, mint tipusra, méretre azonos társa.

A teljes teljes Select szkeg paletta rendelhető a webshopban. A szállítási határidő 1-2 hét attól függően, hogy a kívánt méretben és szkegboxxal raktáron van-e vagy nincs.