SIC OKEANOS AIR 11x29 (FST) 2022

SIC OKEANOS AIR 11x29 (FST) 2022

Az Okeanos a világ óceánjait megszemélyesítő görög istenről kapta a nevét. A SIC 2019-ben indította útjára a merev testű Okeanost, ami a vártnál is nagyobb sikert aratott az állva evezést kedvelők körében. 2020-ban megjelent az Okeanos felfújható változata, könnyítve a szállítási és tárolási problémákon; méreteiben, arányaiban, tetszetős dizájnjában követve merev testű párját. Ezt a deszkát mindenki kedvelni fogja.

Orrán és farán csomagok rögzítésére alkalmas elasztikus kötelek vannak. Sík vízen egy középső szkeg, hullámokban vagy sekély vízben pedig a két szélső szkeg garantálja a siklást. Sekély, de gyorsabb folyású folyókon is helytáll.

A fusion technológia (FST) meglepően merev és tartós deszkát eredményez.

Bármilyen vízfelületen használható, legyen az tenger, folyó vagy vadvíz. Kiválóan alkalmad túrázásra is, kihasználva a csomagok rögzítési lehetőségeit.


Kialakítása, felszerelés:

  • FST külső héj,
  • 9.0” hínárszkeg (nylon),
  • gyémánt-gravírozott EVA pad,
  • középső fogantyú,
  • első-hátsó csomagrögzítés,
  • kétirányú pumpa,
  • kerekes hátizsák,
  • szökevényzsinór,
  • javítókészlet szkegfoglalattal.

Minden deszka Air7 polycarbonát szkegbox-szal készül, mely merevebb, erősebb és könyebben javítható, nem beszélve arról, hogy áramvonalasabb!


TECHNOLÓGIA:  

Fusion Skin Technology FST

A legmerevebb felfújható deszkát eredményező technológia. Nagy húzóterhelést is elvisel, szinte nyúlás nélkül. A külső héj PVC rétegei nem ragasztással, hanem egybeolvasztással készülnek.

A merevebb héj felfújás után az oldalak merevítő hatása révén már 15psi nyomáson nagyon merev deszkát eredményez. 20psi nyomásig fújható fel.

Garancia: 2év

 

Méret Hossz cm
Szélesség cm
Súly kg Térfogat  L
11'0 335 73.7 10.1 305
12.6 381 78.7 12.2 340
14.0 427 76.2 13 380

 

386 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Ionos Kft a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Adatok
Cikkszám
108241
Webáruház készítés